OSMANİYE / TOPRAKKALE - Atatürk İlkokulu

Nis

Atatürk İlkokulu çok amaçlı salonunda 4. sınıf öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ''Çizgilerle Hadis-i Şerif'' sergisi düzenlendi. Sergimize Toprakkale kaymakamımız sayın Volkan ÖZER belediye başkanımız sayın Bekirhan UYUTMAZ ilçe müftümüz sayın Yakup ETİK ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Durmuş SAĞLAM ,Şube müdürümüz sayın Abdullah TEKDEMİR ve okul müdürlerimiz teşrif etmişlerdir. Düzenlenen sergi öğrencilerimize Peygamber Efendimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi ve sellemin ahlakını öğretilerini fark edip bilinçlenme düzeylerine katkı sağlamak amacıyla  yapılmıştır.

Mrt

Tüm Dünya!ya Türklerin eğilmeyeceğini gösterdiğimiz büyük zaferi yıl dönümünde saygı ile anıyoruz. Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun

Ara

Geleneksel çocuk oyunlarindan SEKSEK, KÖŞE KAPMACA ve YAĞ SATARİM oyunları ile öğrencilerimiz teneffüste ve okul çıkışı eğlenceli vakit geçirecekler.Katkilarindan dolayı Toprakkale Belediyesine teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz Osmaniye Gençlik Merkezi görevlilerinin etkinlikleri ile doyasıya eğlendiler.Osmaniye Gençlik Merkezine teşekkür ederiz

Ara

''Osmaniye Okuyor'' projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik eğitimci şair yazar Bestami YAZGAN'ın  katılımı ile 25 Aralık 2023 Pazartesi saat 10.30 'da ''Öğrenci Yazar Buluşması'' etkinliğinin yapılmıştır.Proğrama katılımlarından dolayı eğitimci şair yazar Bestami YAZGAN'a teşekkür ederiz.